,

Pääsylippu YK-klubille

12,00 18,00 

Harkitsetko YK:n ystäväksi liittymistä tai haluatko osallistua vain yhdelle YK-klubille. Tästä voit ostaa kertalipun YK-klubille. Lippu maksaa 18 €. Opiskelijat saavat lipun alennettuun hintaan 12 €.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Toukokuun YK-klubilla Vuoden YK:n ystävä, akateemikko Martti Koskenniemi

Aika: 7.5.2024
Paikka:
Helsingin keskustassa, varmistuu myöhemmin
Ilmoittaudu klubille: YK-klubi toukokuu

Toukokuun YK-klubia isännöi Vuoden YK:n ystävä, akateemikko Martti Koskenniemi. Aiheena on kansainvälinen oikeus.

Akateemikko, professori emeritus Martti Koskenniemi on toiminut pitkän ja kunnioitettavan uransa aikana merkittävissä tehtävissä sekä akateemisesti että käytännön diplomatian parissa. Hänen työpanoksensa kansainvälisen oikeuden historioitsijana ja teoreetikkona on tehnyt hänestä maailmanlaajuisesti tunnustetun asiantuntijan. Hän työskentelee tällä hetkellä Yhdysvalloissa Harvardin yliopistossa.

Ilmoittaudu toukokuun YK-klubille: YK-klubi, Martti Koskenniemi

YK:n ystävien klubeilla tavataan entisiä ja nykyisiä YK:n ystäviä, keskustellaan vapaasti YK:n roolista ja toiminnasta sekä vaihdetaan ajatuksia kansainvälisestä yhteistyöstä. YK-klubien emäntinä ja isäntinä toimii tunnettuja YK:n ystäviä.

Klubit ovat maksuttomia YK:n ystävien jäsenille mutta voit ostaa tästä kertalipun klubille. Muistathan myös ilmoittautua klubille tästä linkistä. YK:n ystävien jäsenyyden voit ostaa tästä.

Ostamalla lipun tai YK:n ystävien jäsenyyden tuet Suomen YK-liiton viestintä- ja vaikuttamistyötä ihmisoikeuksien, kestävän kehityksen sekä rauhan ja turvallisuuden edistämiseksi.

Huhtikuun YK-klubilla kuullaan ja keskustelllaan uusimman kotimaisen YK-tutkimuksen tuloksista (vapaa pääsy)

Aika: Keskiviikko 10.4. kello 18-20
Paikka: Helsingin keskustassa, varmistuu myöhemmin
Ilmoittautuminen: YK-klubi huhtikuu

Saamme klubille vieraaksi YK-tutkijat:

Anna Kronlund: YTT, Valtio-opin dosentti ja yliopistonlehtori Turun yliopistossa, johtaa Koneen Säätiön rahoittamaa hankketta, joka käsittelee YK:n legitimiteettiä ja ylikansallisia haasteita. Aiemmin hän on työskennellyt  vanhempana tutkijana Yhdysvaltojen politiikan ja vallan tutkimuskeskuksessa ja globaali turvallisuus tutkimusohjelmassa Ulkopoliittisessa instituutissa.

Hanna Tuominen: VTT, Eurooppa-tutkimuksen dosentti ja yliopistonlehtori, Eurooppa-tutkimuksen keskus. Tutkimusaiheina mm. Suomen YK-politiikka, Pohjoismainen ulottuvuus ja ihmisoikeusnormit YK:ssa.

Huhtikuun YK-klubille on vapaa pääsy kaikille kiinnostuneille. Muista ilmoittautua!

Lipputyyppi

Pääsylippu YK-klubille, Opiskelijan pääsylippu YK-klubille